Bericht versturen
Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

Dowell Crane Co. , Is Ltd een China-Leidend bedrijf in kraanvervaardiging en kraan handelzaken. Wij dienen een brede waaier van klanten van over de hele wereld, verstrekkend een volledige reeks geavanceerde het opheffen projecten, met inbegrip van Brugkraan, Brugkraan, Poortkraan,
Straallanceerinrichting, Elektrische kruk, Opheffend platform etc. De Dowellkraan houdt zich aan de globale optimale verwerving van grondstoffen en delen om innovaties in technische details van elektrische controle en mechanische transmissie, enz. te maken. Wij zetten de brede en diepe samenwerking met de bekende transnationale ondernemingen zoals Simens voort en naaien in Duitsland, Schneider in Frankrijk en ABB in Zwitserland, enz.

 

China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bedrijfsterkte

Dowell Crane Co. , Is Ltd een China-Leidende groep kraanondernemingen die in 1955 werd opgericht, slechts één bedrijf heeft 60years-vervaardigingservaring. En over de hele wereld dienend een brede waaier van klanten om een volledige reeks van geavanceerd het opheffen project, met inbegrip van Brugkraan, Brugkraan, Kraanbalkkraan, Toebehoren te verstrekken. Onze cliënten omvatten etc. productie en proces de industrieën, scheepswerven, havens. Ongeacht uw het opheffen behoeften, dowellcrane is de Machinesgroep geëngageerd aan het voorzien van u van heftoestel en de diensten die de doeltreffendheid en de waarde van uw zaken verhogen.

 

China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

a). Dowell Crane Co. , Heeft Ltd reeds CCC, Ce, BV, SGS, de certificatie van ISO OHSAS verkregen en 60 eer overgehaald.

B). Verstrekken het belangrijke mechanische het onderzoek en het ontwerpinstituut van China en de beroemde universiteit geavanceerde technische ondersteuning voor ons.

c). Onderhouden voor meer dan 5000 bedrijven, en de producten populair in meer dan 40 landen.

D). Door decennia van constante inspanningen, nu, Dowell Crane Co. , Behandelt Ltd een gebied van 180.000 vierkante meters en meer dan 380 reeksen geavanceerd materiaal. Het bereik van het beheerspersoneel aan 860, en onze arbeider hebben meer dan 10000.

 

China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Verpakking & Leveringstermijnen:

1. Het hijstoestel en de elektrische delen zullen door triplexkrat worden ingepakt, voor het vermijden van demage van goederenneerstorting en effect tijdens de levering.

2. De balken en andere hoofddelen zullen door plastiek geweven doek worden ingepakt, voor het verhinderen van roest roerende voorwaarde tijdens het vervoer.

3. Slechts zal de beste vervoersoplossing voor het besparen van uw kosten worden genomen uiterst op financiën, veiligheid en tijd.

 

China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

De cliënten in het beeld zijn van Sri Lanka, Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Egypte, Bangladesh, Zuid-Afrika, Mozambique en andere landen. Na het bezoek, hebben wij met succes de orden van luchtkraanmachine, de kraanmachine van de bruglanceerinrichting, de machine van de brugkraan, kraanbalkkraan, hijstoestel en andere producten, ondertekend en behulpzame relaties op lange termijn met ons ondertekend
 
China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4
 
Wij namen aan de Tentoonstelling van de de Machinesinfrastructuur van Kazachstan in November 2015 deel, namen aan de de Machinestentoonstelling van Indonesië deel in November 2016, en namen aan de de Machinestentoonstelling van Pakistan deel in Maart 2018. Door de tentoonstelling, hebben vele klanten een diepe vriendschap met ons en gevestigde goede samenwerkingsverhouding gevestigd
 
China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Dowell Crane Co. , Is Ltd een China-Leidende groep kraanondernemingen die in 1955 werd gevonden, en heeft fabriek drie die Nucleon Crane Co zijn. , Ltd, Henan-Mijn Crane Co. , Ltd, Henan Crane Co. , Ltd, die een brede waaier van klanten dienen over de hele wereld om een volledige reeks van geavanceerd het opheffen project, met inbegrip van Brugkraan, Brugkraan, Poortkraan, Toebehoren te verstrekken.
Dowell Crane Co. , Ltdis-het houden zich aan de globaal optimale verwerving van grondstoffen en delen om innovaties in technische details van elektrische controle en mechanische transmissie, enz. te maken.
Wij zetten de brede en diepe samenwerking met de bekende transnationale ondernemingen zoals Simens voort en naaien in Duitsland, Schneider in Frankrijk en ABB in Zwitserland enz.
130main controleknopen zoals de oppervlaktevoorbehandeling van materiaal geschotene vernietigende, lassende geometrische groottecontrole en machinesmontage, enz.
Het houdt zich aan de procedure van „drie inspecties“, die zelfinspectie, wederzijdse inspectie en speciale inspectie zijn. Ondertussen, besteedt het aandacht aan het gehele machineexperiment na de voltooiing van productie en houdt ook de het produceren en inspectieverslagen van elke kraan bij om de integriteit van kwaliteitsverslagen te verzekeren.
Wij bieden volledige reeksen oplossingen van gehele machine aan vervangstukken aan en van pre-sale technische ondersteuning aan na het westen-Oosten van de verkoopopvolgende service.from Aardgastransmissie, het zuiden-aan-Noorden Waterafleidingsactie en de Waterkrachtcentrale van Xiaolangdi aan Satelliet de Lanceringscentrum van Jiuquan en Sanmen-Kernenergieinstallatie.

 

China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Henan Dowell Crane Co., Ltd. Henan Dowell Crane Co., Ltd. Henan Dowell Crane Co., Ltd. Henan Dowell Crane Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Dowellcrane

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 1955

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Certificaten China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Certificaten China Henan Dowell Crane Co., Ltd. Certificaten