Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat zijn de 3 basiscomponenten van een luchtkraan?

Certificaat
China Henan Dowell Crane Co., Ltd. certificaten
China Henan Dowell Crane Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ons bedrijf is de oude klant van DOWELL, heeft verscheidene jaren tot een dubbele straal luchtkraan en tot de enige kraan van de straalbrug opdracht gegeven

—— Sedanur BAYDAR

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn de 3 basiscomponenten van een luchtkraan?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de 3 basiscomponenten van een luchtkraan?

Een luchtdiekraan, ook als een brugkraan wordt bekend, is een essentieel die stuk van materiaal in productie, bouw, en andere industrieën wordt gebruikt. Dit type van kraan wordt ontworpen om zware ladingen op te heffen en te vervoeren gebruikend een reeks componenten die samenwerken om tot een veilig en efficiënt opheffend systeem te leiden. In dit artikel, zullen wij de drie basiscomponenten van een luchtkraan bespreken.

De eerste component van een luchtkraan is de brug. Dit is de horizontale straal dat spanwijdten over de breedte van de kraan en steunt het hijstoestel en het karretje. De brug wordt typisch gemaakt van staal en op beide einden door eindvrachtwagens gesteund, die met wielen uitgerust zijn die langs sporen of sporen opgezet op de de bouw structuur lopen. De brug is één van de zwaarste componenten van de kraan en ontworpen om het gewicht van de lading en de spanning van beweging te weerstaan.

De tweede component van een luchtkraan is het hijstoestel. Het hijstoestel is het mechanisme dat wordt gebruikt om de lading op te heffen en te verminderen. Het wordt verbonden met het karretje en kan zich horizontaal langs de lengte van de brug bewegen. Het hijstoestel omvat een motor, die het opheffende mechanisme drijven, en een trommel, die met staalkabel of draadkabel verpakt is. Het hijstoestel omvat ook controles, zoals knopen of hefbomen, die de exploitant toestaan om, de de het opheffen snelheid en richting te beginnen tegen te houden en aan te passen.

De derde component van een luchtkraan is het karretje. Het karretje is het mechanisme dat lateraal het hijstoestel langs de lengte van de brug beweegt. Het karretje omvat wielen of rollen die langs de lagere flens van de brug lopen, evenals motoren en controles die de exploitant toestaan om de lading afwisselend te bewegen. Het karretje ook omvat typisch een haak of ander gehechtheidsapparaat dat wordt gebruikt om de lading op te heffen en te vervoeren.

Naast deze drie basiscomponenten, kunnen de luchtkranen andere eigenschappen en toebehoren omvatten die hun prestaties en veiligheid verbeteren. Bijvoorbeeld, omvatten sommige kranen veiligheidseigenschappen zoals grensschakelaars, die macht aan de motor snijden als de lading een bepaalde hoogte of een positie bereikt. Andere kranen kunnen sensoren of camera's omvatten die de exploitant toestaan om de lading en het omringende milieu te controleren. Sommige kranen omvatten ook automatische systemen die bij lading het plaatsen kunnen helpen of met constante snelheid handhaven tijdens het opheffen en het verminderen.

Samenvattend, zijn de luchtkranen complexe stukken van materiaal die zorgvuldige ontwerp, installatie, en verrichting vereisen om veiligheid en efficiency te verzekeren. De drie basiscomponenten van een luchtkraan zijn de brug, het hijstoestel, en het karretje, die samenwerken om zware ladingen op te heffen en te vervoeren. Andere eigenschappen en toebehoren kunnen worden omvat om prestaties en veiligheid te verbeteren. Als u met behoefte aan een luchtkraan bent, is het belangrijk om met een achtenswaardige leverancier te werken die de deskundigheid kan verstrekken en steunen u moet de juiste kraan voor uw behoeften selecteren en handhaven.

Bartijd : 2023-05-31 15:53:46 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Henan Dowell Crane Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. June Chao

Tel.: 0086 18568525956

Fax: 86-373-8506-666

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)