Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Onderhoud en onderhoud van Europese kraan die eenheid hijsen

Certificaat
China Henan Dowell Crane Co., Ltd. certificaten
China Henan Dowell Crane Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ons bedrijf is de oude klant van DOWELL, heeft verscheidene jaren tot een dubbele straal luchtkraan en tot de enige kraan van de straalbrug opdracht gegeven

—— Sedanur BAYDAR

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Onderhoud en onderhoud van Europese kraan die eenheid hijsen
Laatste bedrijfsnieuws over Onderhoud en onderhoud van Europese kraan die eenheid hijsen

Onderhoud en onderhoud van Europese kraan die eenheid hijsen


Neem altijd de olietank van de versnellingsbak waar om te controleren of het olieniveau van de smeerolie binnen de gespecificeerde waaier is. Wanneer het lager is dan het gespecificeerde olieniveau, zou de smeerolie op tijd moeten worden bijgevuld.
Wanneer de kraan niet vaak wordt gebruikt en de het verzegelen voorwaarde en het gebruiksmilieu goed zijn, wordt de smeerolie in de versnellingsbak om de zes maanden vervangen. Wanneer het gebruiksmilieu slecht is, wordt het veranderd elk kwart. Wanneer men vindt dat er water in de tank is of er altijd schuim op de olieoppervlakte is en men bepaalt dat de olie is verslechterd, zou de olie onmiddellijk moeten worden veranderd. Wanneer de veranderende olie, de olie strikt volgens het instructiehandboek van de versnellingsbak zou moeten worden vervangen, en de olie niet zou moeten worden gemengd.

Het vet zou eens om de twee dagen in de lagerhuisvesting op beide einden van de spoel moeten worden toegevoegd. De oppervlakte van de spoel en de draadkabel volgens de situatie moeten zou worden ingevet. Het vet zou één keer per maand in het rollende lager van de vaste en beweegbare katrolblokken moeten worden bijgevuld. De remschachten van elke verbinding worden gevuld met smeerolie elke week.

Bartijd : 2019-04-04 14:46:12 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Henan Dowell Crane Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. June Chao

Tel.: 0086 18568525956

Fax: 86-373-8506-666

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)